Kredittkort med reiseforsikring

Det er flere kredittkort som tilbyr reiseforsikring som en del av kortet. Vi har funnet frem til tre av dem her:

Ikano Visa

Dette kredittkortet hører til blant de mest populære blant dagens kunder. Her kan du be om en kredittramme på inntil kr 100 000. Du får intet mindre enn 50 dagers rentefri utsettelse på betalingen og ønsker du å utsette betalingen enda en stund, så slipper du unna med en av markedets laveste renter. Her er nemlig rentesatsen på kun 19,72%. Du får som nevnt reiseforsikring inkludert i kortet. Det eneste som er viktig å huske på er at du må betale minst halvparten av det reisen koster med kortet. Du får også tilgang til en rekke rabatter dersom du velger å betale med ditt Ikano Visakort. Rabatten skifter hver måned, men kan f.eks. være 7% på alt sportsutstyr den ene måneden og en annen måned kan det være 5% rabatt på alt du kjøper av sko og klær.

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa et av få kredittkort hvor du ikke betaler noe for selve bruken av kortet, uansett om du betaler med det i butikken eller tar ut penger i minibanken. Kortet kan tilby en maksimal kredittramme på kr 100 000 og du får inntil 50 dages rentefri betalingsutsettelse. Ønsker du å betale fakturaen noe senere, så blir det lagt til en rente på 23,41%. Utover reiseforsikringen får du også tilgang til en rekke rabatter med hver gang kortet er i bruk som betalingsmiddel. Det er Santander Bank som utsteder kortet og du blir derfor med i fordelsprogrammet Kickback. Her kan du shoppe i mer enn 210 nettbutikker og få en rabatt på inntil 15% når du betaler med kredittkortet ditt.

VIP Creditcard

Dette kredittkortet er et av de mer eksklusive, spesielt når det gjelder rabatter i ulike butikker. Kortet er gratis å bruke og er også ett av få kort hvor du heller ikke må betale for uttak av kontanter. Du kan søke om en kredittramme på inntil kr 100 000 og du får automatisk 50 dages rentefri betalingsutsettelse. Etter denne dagen må du betale en rente på 22,9%. Utover reiseforsikringen får du også rabatt på flere kjente Spa-hoteller samt 10% rabatt på alle Scandic hoteller og 20% rabatt hos Limousine Partner.