Sexy undertøy – En guide for nybegynnere

Borte er de dagene da sexy undertøy var noe som ble kjøpt av en kvinne eller en mann for å forbedre sex – i dag er det så mye mer.

Selvsagt så kan produkter som silke-baby-dolls; pene og fargerike BH-er og truser; hofteholdere; teddier med blonder forbedre elskovs-opplevelsen, men nå ser kvinner mer i bildet enn bare det.

Sexy undertøy blir stadig mer en del av en kvinnes hverdags-garderobe. Under mange drakt-kledde arbeidskvinner vil du finne et hint av en blonde-BH eller enkle strømper som gir kvinnen en viss ‘oommpph’.

Ikke bare oser det av seksualitet når hun har på seg ‘sexy’ undertøy (noen ganger vet ikke kvinnen det selv), men å ha på sensuelt, pent / rått undertøy kan øke kvinnens selvsikkerhet i forhold til kroppen sin med ti-gangen.

De gode nyhetene er at dagens sexy undertøy ikke lenger er ukomfortabelt, kløende og upraktisk. Flytende linjer, topp-kvalitets blonder og silke og andre sensuelle

materialer, og ikke mist en stil som passer for dagens kvinne (i motsetning til gårsdagens pinne-insekts-form) betyr at de er som et ekstra lag med hud – og et meget smigrende sådan også.

‘Større’ kvinner – og begrepet brukes veldig fritt da omtrent 40% av Storbritannias befolkning faller inn under denne utdaterte kategorien – kan nå velge pent, fancy og rått undertøy, de også.

Push-up-BH’er kan gjøre mest mulig ut av et stort (eller lite) bryst, mens lazy-boy bukser kan forbedre en rund mage og en dvask rompe, mens G-strenger kan vise frem sexy ben.

Se mer på SassyStar.

Å ha på nydelig, sexy undertøy kan ikke unngå å ha en positiv psykologisk effekt på den som har det på seg – og en mer selvsikker og glad personlighet vil utstråle dette og høste gevinstene.

Nøkkelen til å gjøre mest mulig ut av å ha på seg sexy undertøy er å fokusere på den delen av kroppen som virkelig er bra – og vi vil ha minst en, det er bare at vi har en tendens til å fokusere på de delene av kroppen som ikke er så bra – og kle oss for å vise denne frem. Selv om det er skjult under en drakt eller en t-skjorte og jeans, så vet du at du har det på .. og da vil også andre gjøre det!

Kjøpsguide for sexy undertøy

Det har nylig vært et stort antall online-butikker som har gått inn i undertøys-markedet, i tillegg til tradisjonelle fysiske butikker. Det er mange nykommere og noen mote-modeller med store navn, kjendiser og kjente skuespillerinner som alle vil sette sitt merke på verden av sexy undertøy; dessverre har dette gitt utfordringer for kvinner å velge den rette typen sexy undertøy for kroppen sin.