Finn Norges billigste mobilabonnement i 2017

Har du også endelig bestemt deg for at ditt telefonselskap tar seg alt for godt betalt? I alle fall, i forhold til hva de leverer til deg? Da har jakten på det billigste telefonabonnementet akkurat begynt for din del, men den kan raskt være over: Hos “Forbrukeretaten” får du raskt oversikten over alle de selskapene som opererer mobilabonnement i Norge. Men ikke nok med det. Du får også se alle de forskjellige pakkeløsningene og planene som de tilbyr, og får en god anledning til å sammenlikne hvilke tilbud som står til rådighet.

Hvilke pakkeløsninger for mobilen gir deg et billig mobilabonnement?

Om vi ser på de forskjellige tilbudene om mobilabonnement som i dag står til utvalg, blir det raskt veldig tydelig at du må betale ganske mye for å laste ned data, og at datavolumet raskt driver opp prisen på abonnementet.

Den som bare vil ringe og sende meldinger, gjør derfor lurt i å velge et abonnement som har en veldig liten datapakke. Men her må du passe på. Den som skaffer seg et abonnement med en bitteliten datapakke må være helt sikker på at telefonen bare skal brukes til å ringe, og til å sende meldinger. Om du er sikker på det kan du slippe unna med et meget billig abonnement. Detter egner seg selvfølgelig best for den som bor i byen, eller i tettbygde strøk, hvor det er enkel tilgang på w-lan på de fleste steder, slik at man også har muligheten til å gå online.

Mobilabonnement som eneste løsning for å være online?

Den som bor på landet kan fortsatt trenge et mobilabonnement med en litt større datapakke. Du som vet at mobilen er den eneste forbindelsen til nettet, gjør lurt i å se litt nærmere på de forskjellige tilbudene om store data-pakker. Her finnes det prisforskjeller på flere hundre kroner i måneden, for den samme datamengden. Den eneste hindringen her, er selvfølgelig at nettene til Telenor og Netcom dekker forskjellige deler av landet med varierende kvalitet. Nettet til Netcom har et relativt dårlig rykte, men noen steder gir det den beste dekningen, mens Telenor er det beste valget på andre steder. Du kan selv sjekke hva som er best for deg på dette praktiske “Kartet”.